دوست گرامی پیگیر قطعه شما هستیم . به احتمال زیاد منتظر قطعه هست . به محض اینکه قطعه رسید به شما تحویل میدهیم . بابت تاخیر از شما پوزش میخواهیم .
با تشکر
سلام
یه کارت گرافیک GV-N66TOC-2GD تاریخ 27 ام دادم گارانتی (شماره پیگیری:739469) هنوز هیچ خبری نشده.
می شه بفرمایید فرآیند گارانتی چقدر طول می کشه ؟ همیشه انقدر زیاده یا این گرافیک ما جا افتاده ؟ چرا انقدر زیاد؟
گرافیک برای سیستم کاری هست و الان سه هفته هست که رو هواییم .
اما سوال من اینه چرا انقدر طولانی شده ؟ آیا همیشه انقدر طولانی می شه ؟ چه فرآیند تعمیری هست که انقدر طول کشیده؟
من خیلی زیاد آواژنگ رفت آمد داشتم برای گارانتی اما هیچ وقت انقدر طول نکشیده بود
متاسفانه از اون جایی که من روی برند گیگابایت و هم چنین گارانتی آواژنگ تعصب دارم برام هم خراب شدن بی دلیل گرافیک و هم تاخیر گارانتی آواژنگ قابل قبول نیست.
(این موضوع قبلا در تاپیک دیگری مطرح شده بود اما طبق قوانین باید تاپیک جدا زده بشه و به دستور مدیریت عزیز این تاپیک رو ایجاد کردم)
|
دوست گرامی پیگیر قطعه شما هستیم . به احتمال زیاد منتظر قطعه هست . به محض اینکه قطعه رسید به شما تحویل میدهیم . بابت تاخیر از شما پوزش میخواهیم .
با تشکر
سلام ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیگیری شد با واحد گارانتی و رضایت مشتریان، که جواب زیر را برای ما ارسال کردند :
احتراما" به اطلاع میرساند کالای مورد نظر با توجه به قدیمی بودن موجود نیست و کالای معادل و جایگزین نیز از نظر عملکرد مشابه این کالا موجود نبود ، لذا ارزش کالا با احتساب کارکرد مبلغ 4.300.000 ریال به مشتری عودت میگردد .
پس در صورتی که باهاتون تماس گرفتند که هیچی، نگرفتند منتظر باشید یا تماس بگیرید و بگید که به این شکل گفتند باشه.
در صورت رضایت از عملکرد e-Support گیگابایت در تاپیک زیر نظر خود را اعلام کنید ( دقت کنید در مورد e-Support هست این تاپیک )
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
باتشکر از شکیبایی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (09-06-14), AMD>INTEL (09-06-14), ehsan1377 (09-06-14), hamid_mol (09-06-14), lorn (11-06-14), Reza Eshraghi (09-06-14), SajjadKhati (09-06-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
تماس گرفتند، همین جمله بالا رو فرمودند ،
منم گفتم 430 تومن ؟؟؟؟؟ باشه واسه خودتون !!!! به من یا اون گرافیک رو بدید یا یک گرافیک قوی تر از اون بدید که به میزانی که قوی تر هست اگه خواستید ازم پول بگیرید مثلا به جای GV-N66TOC-2GD بهم یک GV-N770OC-2GD بدید و 200 (حداکثر) تومن هم ازم بگیرین .
http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-...rce-GTX-660-Ti
و من فقط این دو گزینه رو قبول دارم.
حالا قرار شده فردا برم آواژنگ و صحبت کنم اما مشکل اینه که فاکتور خرید که داخل جعبه گرافیک بوده هر دو گم شده و دارم دنبالشون می گردم .
از پیگیری شما هم ممنونم
آخرین ویرایش توسط hamid_mol در تاریخ 09-06-14 انجام شده است
Avajang (10-06-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً نتیجه جریان را اینجا هم اعلام کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا متاسفانه جعبه گرافیک و فاکتور خرید رو پیدا نمی کنم
اما حدود ژانویه 2013 بعد از اومدن نسخه کرک شده AC3 خریداری شده
با قیمت 1240 هزار تومن
از بازار رضا درب جنوبی مغازه 5-6 ضلع جنوبی که سر درش هم آواژنگ هست...
Avajang (10-06-14)
|
خب بلاخره جعبه و فاکتور پیدا شد هم تاریخش با اون چیزی که من تو ذهن داشتم فرق داشت و هم مبلغش ...
ان شا الله فردا می رم آواژنگ
باز خدا پدرتون بیامرزه پیگیری میکنید.جدیدا مثل اینکه خیلی خوب شده آواژنگ
مسلح شو به آنچه در توان داری!
آواژنگ همیشه خوب بوده
Avajang (11-06-14)
خداراشکر . فقط جسارتاً فاکتور و تاریخش چی بود دقیق ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks